ANUNȚ DE PRESĂ

Tipărire
Accesări: 2299 2299

Banner 729x90 px 3

         

 

          Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 

          Investeşte în oameni!

Axa prioritară 2 „Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”
Domeniul major de intervenţie 2.1 „Tranziția de la școală la viața activă”
Proiect: „Mentorat pentru elevi în business simulat”
POSDRU/175/2.1/S/151915

                                                                                                                    București, 16 decembrie 2015

ANUNȚ DE PRESĂ

Proiectul „Mentorat pentru elevi in business simulat” la final

In data de 15 decembrie 2015 a avut loc in sala de conferinte a Centrului Comunitar "Daniel Vasilescu" din Bucuresti, Bld. Maresal Averescu nr. 17, conferinta de inchidere a proiectului “Mentorat pentru elevi in business simulat”, proiect implementat de Fundația Centrul de Asistență pentru Organizații Neguvernamentale – CENTRAS impreuna cu partenerilor sai, Asociația Smart Europe 2020 și Asociația pentru Integrare Europeană și Dezvoltare Durabilă INTEGRA .

 

Conferinta a adus in prim plan nevoile de educatie antreprenoriala ale elevilor. Pe parcursul celor 12 luni de implementare, elevii a 13 licee din 13 judete din sud-estul tarii au fost sprijiniti in formarea a 156 de firme de exercitiu. Desi initial a fost planificat un grup tinta de 1200 de elevi, interesul manifestat pentru activitatile din proiect a facut ca mai mult de 1300 de copii sa fie implicati in activitatile acestuia.

Prin activitati specifice, elevilor implicati in proiect li s-au dezvaluit si dezvoltat capacitatile antreprenoriale prin sesiuni de consiliere, prin participare la mese rotunde si targul firmelor de exercitiu, prin implicarea in derularea activitatilor specifice unor firme si prin interactiunea cu lumea antreprenoriala reala. Astfel, a fost organizat evenimentul “Gala firmelor de exerictiu” unde, in prezenta unor antreprenori, 78 din cele 156 de firme au fost premiate cu premii in valoare de 2000 lei.

Proiectul Mentorat pentru elevi in business simulateste cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 2, Domeniul major de interventie 2.1.

Pentru alte detalii despre proiect va invitam sa vizitați site-ul www.antreneazatiideile.ro.

Informatii despre proiectele europene puteti gasi accesand site-ul oficial www.fonduri-ue.ro.

PERSOANA DE CONTACT:

Elena Popa, expert promovare  

Asociatia pentru Integrare Europeana si Dezvoltare DurabilaINTEGRA

 e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel.: 0723 199 500