Anunț finalizare proiect ”Dezvoltarea de competențe în vederea facilitării accesului pe piața muncii”

 

SC Mondo Consult SRL Buzau, in calitate de beneficiar, in parteneriat cu Asociatia pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila – Integra, a implementat în perioada 29.08.2018 – 24.10.2020 proiectul POCU/90/6/19/107734 cu :

 

Titlul proiectului : Dezvoltarea de competențe în vederea facilitării accesului pe piața muncii
Numele beneficiarului : SC MONDO CONSULT SRL BUZĂU
Numele programului :Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Numele autorității de management: Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman
NumeleOrganismuluiIntermediar : OI POCU MEN
Valoareatotală a proiectului : 2.179.602,97 lei
Valoarea finanțării nerambursabile : 2.111.395,19 lei

Rezultate prevăzute:
In vederea facilitarii pe piata muncii a elevilor/ucenicilor, prin implementarea prezentului proiect, s-a prevazut a se realiza :
Recrutarea, Informarea, Consilierea, Medierea, şi Orientarea profesională pentru 350 de elevi/ucenici provenind din licee din Buzau, Rm Sarat si Focsani.

 

Proiectul a fost implementat cu succes si si-a realizat obiectivele propuse.

 

Pentru detalii si informatii suplimentare persoana de contact Manaila Florentina – Creola ,tel: 0761.118.568, e-mail mondoconsultbuzau @ gmail.com

 

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

 

 

Anunt - seminarii informare

Antet website

Dragi elevi,

Dorim sa va anuntam pe aceasta cale, ca incepand cu luna octombrie 2019 se vor derula in cadrul institutiilor de invatamant mai multe seminarii de informare in vederea promovarii surselor si tehnicilor moderne de gasire a unui loc de munca. Aceste seminarii se deruleaza ca urmare a implementarii proiectului “Dezvoltarea de competente în vederea facilitarii accesului pe piata muncii”, Contract: POCU/90/6/19/107734, Axa prioritara 6  Educatie si Competente, proiect cofinantat din Fondul Social European.

Citește mai mult:Anunt - seminarii informare

Anunt lansare seminarii

Antet website

FONDUL SOCIAL EUROPEAN

„Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman”

Proiect: Dezvoltarea de competente în vederea facilitarii accesului pe piata muncii

Contract: POCU/90/6/19/107734

Axa prioritara 6  Educatie si Competente

 

Anunt

Dragi elevi,

Dorim sa va anuntam pe aceasta cale, ca incepand cu luna ianuarie 2019 se vor derula in cadrul institutiilor de invatamant mai multe seminarii de informare in vederea promovarii surselor si tehnicilor moderne de gasire a unui loc de munca. Aceste seminarii se deruleaza ca urmare a implementarii proiectului “Dezvoltarea de competente în vederea facilitarii accesului pe piata muncii”, Contract: POCU/90/6/19/107734, Axa prioritara 6  Educatie si Competente, proiect cofinantat din Fondul Social European.

Titlu subactivitate: A4.2 Organizarea de seminarii interactiva tema secundara – Imbunatatirea accesabilitatii,a utilizarii si a calitatii tehnologiilor informatiei si comunicatiilor; Nediscriminare. 

Detaliere subactivitate 

Organizarea de seminarii  interactiva tema secundara.  Activitatea este realizata de  catre Asociatia pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila Integra, partener in cadrul proiectului mai sus mentionat. Seminariile sunt interactive si au ca scop  sprijinirea grupului-tinta  pentru pregatirea primilor  pasi in construirea unei  cariere de succes. In timpul  seminariilor, vor fi prezentate care sunt cele mai eficiente  canale prin care sa-si caute  un loc de munca, cum sa se  pregateasca pentru un  interviu de angajare care sa  aiba finalitatea scontata,  adica obtinerea locului de  munca vizat. Datorită  implicaţiei pe care  tehnologia informaţiei o are  azi în toate profesiile, rezultă  caracterul ei interdisciplinar.  Totodata veti fi  informati asupra beneficiilor  pe care le aduce - atat pe  termen scurt, cat si pe  termen lung -statutul de  persoana care are un  contract de munca/un loc de  munca stabil, un venit  constant si un scop bine  definit in viata, care sa  conduca spre o cariera de  succes, precum si  modalitatea concreta prin  care se pot obtine aceste  rezultate/beneficii. Vor fi  organizate un numar de 7  seminarii in grupe a cate 50  de elevi, avand o durata de  4 zile, cate 2 ore pe zi.  Seminariile vor avea  caracter interactiv; vor crea  contextul unor dezbateri in  care elevii sa-si exprime  propriile puncte de vedere,  neclaritati, intrebari la care  cauta raspuns. Vor completa  chestionare anonime (fara  mentionarea numelor  respondentilor), si se vor  analiza raspunsurile si  observatiile interesante din  chestionare, supunandu-le  unei dezbateri colective,  astfel incat elevii sa  inteleaga cat mai bine  mecanismele construirii unei  cariere de succes, evitand  greselile inerente lipsei de  experienta de la debut de  cariera. Seminariile se vor  organiza in spatii adecvate  in  cadrul unitatilor de  invatamant cu care  solicitantul a incheiat  acorduri de  parteneriat. Parteneri implicaţi  MONDO CONSULT SRL, ASOCIAŢIA PENTRU INTEGRARE  EUROPEANĂ ŞI DEZVOLTARE DURABILĂ - INTEGRA 

Amplasamente  Liceu/Colegiu Rm. Sarat str. Rm Sarat, Municipiul Râmnicu  Sărat, jud. Buzău, cod postal 125300, România  Colegiu/Liceu Buzau str. Aleea Industriei, nr. 5, Municipiul  Buzău, jud. Buzău, România  Liceu/Colegiu Focsani str. Focsani, Judeţul Vrancea, jud.  Vrancea, cod postal 620111, România 

Intocmit,

Bogdan Zaval, expert informare si constientizare